و الله یعصمک من الناس
خداوند تو را از شر مردم نگاه میدارد.
سوره مبارکه مائده - آیه ۶۷
و الله یعصمک من الناس
خداوند تو را از شر مردم نگاه میدارد.
سوره مبارکه مائده - آیه ۶۷
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور، «حضور، خواست و اقدام مردم» را یک اصل اساسی در اسلام خواندند و با تحسین وفاداری، صبوری، علاقمندی، هوشمندی و فداکاری ملت ایران، گفتند: این مردم حتی با ظواهر متفاوت، مؤمنند و دلشان با خداست و باید به معنای واقعی کلمه قدر آنان را دانست و عمیقا به آنها محبت ورزید.
ایشان همچنین ایستادگی و توکل مردم مظلوم غزه را باعث تحسین جهانیان، ترویج اسلام و توجه ملتها به قرآن دانستند و فعالیت ملت یمن و دولت انصارالله را در دفاع از مردم غزه، مصداق بارز جهاد فی سبیلالله خواندند.
حضرت آیتالله خامنهای در ابتدای این دیدار، ماه رجب را از با فضیلتترین ایام سال خواندند و آحاد مردم و مؤمنان را به استفاده هرچه بیشتر از این نعمت بزرگ الهی و ادعیه خوشمضمون آن و توسل و انابه و استغفار توصیه کردند.
رهبر انقلاب اسلامی امامت جمعه را جزو سختترین کارها دانستند؛ چرا که امامِ فریضه الهی نماز جمعه، هم باید به حضرت حق متوجه باشد و رضایت او را هدف قرار دهد و هم منافع مردم و رضایت آنان را در نظر بگیرد.
عبدالله بن فضل، از پدرش نقل میکند که گفت: همراه هارون الرشید بودم؛ روزی غضبناک رو به من کرد در حالی که شمشیر را در دست داشت و آن را میچرخاند ـ آنگاه دخول امام کاظم علیهالسلام را بر هارون الرشید ذکر میکند و اینکه آن حضرت را برخلاف انتظار گرامی داشت؛ تا آنجا که گوید: به امام عرضه داشتم: چه چیزی گفتی که غضب هارون الرشید را کفایت کردی؟ فرمود: دعای جدّم حضرت علی علیهالسلام که آن حضرت هرگاه آن را میخواند به لشکری حمله نمیبرد، مگر آنکه آنان را پراکنده میساخت و به جنگجویی حمله نمیکرد، جز آنکه او را مقهور میساخت و آن دعای کفایت بلاست؛ پرسیدم: آن دعا چیست؟ فرمود: این دعا است:
اللَّهُمَّ بِکَ أُسَاوِرُ وَبِکَ أُحَاوِلُ وَبِکَ أُحَاوِرُ وَبِکَ أَصُولُ وَبِکَ أَمُوتُ وَبِکَ أَحْیَا أَسْلَمْتُ نَفْسِی إِلَیْکَ وَفَوَّضْتُ أَمْرِی إِلَیْکَ لاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ إِلّاَ بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. اللَّهُمَّ إِنَّکَ خَلَقْتَنِی وَرَزَقْتَنِی وَسَتَرْتَنِی وَعَنِ الْعِبَادِ بِلُطْفِ مَا خَوَّلْتَنِی أَغْنَیْتَنِی إِذَا هَوِیتُ رَدَدْتَنِی وَإِذَا عَثَرْتُ قَوَّیْتَنِی وَإِذَا مَرِضْتُ شَفَیْتَنِی وَإِذَا دَعَوْتُ أَجَبْتَنِی یَا سَیِّدِی ارْضَ عَنِّی فَقَدْ أَرْضَیْتَنِی.
ترجمه:
دعای هر روز ماه رجب
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
به نام خداى بخشاینده مهربان
بگو در هر روز از رجب در صبح و شام و در عقب نمازهاى روز و شب :
یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْر وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ
اى که براى هر خیرى به او امید دارم و از خشمش در هر شرى ایمنى جویم
یا مَنْ یُعْطِى الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ
اى که مى دهد (عطاى) بسیار در برابر (طاعت) اندک
یا مَنْ یُعْطى مَنْ سَئَلَهُ
اى که عطا کنى به هرکه از تو خواهد
یا مَنْ یُعْطى مَنْ لَمْ یَسْئَلْهُ وَمَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَ رَحْمَةً
اى که عطا کنى به کسى که از تو نخواهد و نه تو را بشناسد از روى نعمت بخشى و مهرورزى ،
اَعْطِنى بِمَسْئَلَتى اِیّاکَ جَمیعَ خَیْرِ الدُّنْیا وَجَمیعَ خَیْرِ الاْخِرَةِ
عطا کن به من به خاطر درخواستى که از تو کردم همه خوبى دنیا و همه خوبى و خیر آخرت را
وَاصْرِفْ عَنّى بِمَسْئَلَتى اِیّاکَ جَمیعَ شَرِّ الدُّنْیا وَ شَرِّ الاْخِرَةِ
و بگردان از من به خاطر همان درخواستى که از تو کردم همه شر دنیا و شر آخرت را
فَاِنَّهُ غَیْرُ مَنْقُوصٍ مّا اَعْطَیْتَ وَ زِدْنى مِنْ فَضْلِکَ یا کَریمُ
زیرا آنچه تو دهى چیزى کم ندارد (یا کم نیاید) و بیفزا بر من از فضلت اى بزرگوار
راوى گفت پس گرفت حضرت محاسن شریف خود را در پنجه چپ خود و خواند این دعا را به حال التجا و تضرّع به حرکت دادن انگشت سبّابه دست راست پس گفت بعد از این:
یا ذَا الْجَلالِ وَ الاِْکْرامِ یا ذَا النَّعْمآءِ وَ الْجُودِ یا ذَا الْمَنِّ وَ الطَّوْلِ حَرِّمْ شَیْبَتى عَلَى النّارِ
اى صاحب جلالت و بزرگوارى اى صاحب نعمت و جود اى صاحب بخشش و عطا حرام کن محاسنم را بر آتش دوزخ
اعمال ماه رجب 2-فایل pdf با فهرست فعال
دانلود ادعیه و زیارت ماه مبارک رجب- فایل های صوتی در آوینی کام
از رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) روایت شده: شربت عسل با آب گرم بیاشامد و آن را «هفت مرتبه» به سوره «فاتحه الکتاب» تعویذ نماید؛
و نیز از امیرمؤمنان روایت شده: آب گرم بیاشامد و بگوید:
یا اَللَّهُ یا اَللَّهُ یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا رَبَّ الاَرْبابِ یا اِلهَ الْآلِهَةِ یا مَلِکَ الْمُلُوکِ یا سَیِّدَ السّادَةِ إشْفِنى بِشِفآئِکَ مِنْ کُلِّ دآءٍ وَ سُقْمٍ فَاِنّى عَبْدُکَ وَابْنُ عَبْدَیْکَ اَتَقَلَّبُ فى قَبْضَتِکَ.
رهبرمعظم انقلاب امروز در دیدار هزاران نفر از اقشار مردم قم فرمودند: نقشآفرینی حضور مردم و ایستادگی مردم در یک حادثهی عظیم، یعنی یک گروه کوچک، یک مردم محدود، مثلاً دو میلیون جمعیت منباب مثال در یک وجب زمین، آمریکای با آن عظمت را و رژیم صهیونیستی آویزان به آمریکا را عاجز کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، در پاسداشت قیام ۱۹ دی قم در سال ۱۳۵۶ در حمایت از حضرت امام خمینی(ره) علیه رژیم پهلوی، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم قم با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
قیام خونین مردم قم در سال 1356
در 17 دی سال 1356 شمسی، به دستور شخص شاه، مقالهای با عنوان ایران و استعمار سرخ و سیاه با امضای مستعار احمد رشیدی مطلق تهیه شد و روزنامه اطلاعات در روز شنبه 17 دی سال 1356 شمسی، مقاله را چاپ در این مقاله، سخنان توهینآمیزی که شاه چندین بار بر ضد مخالفان، روحانیت و حضرت امام خمینی(قدس سره) بیان کرده بود، باز تکرار شد. نویسنده مقاله با همدست توصیف کردن روحانیت و حزب توده به عنوان عوامل استعمار سرخ و سیاه، به شخص امام خمینی(قدس سره) توهین کرد.
غروب روز شنبه 17 دی ماه 1356 شمسی، نسخههای روزنامه اطلاعات در شهر قم پخش شد. همه چیز از این جا آغاز شد. مقالهای که موجی از نفرت را در میان روحانیون، مردم و دانش آموزان برانگیخت و شهر قم را به فریاد و اعتراض فراخواند. فردای آن روز، طلاب قم درسهای خود را تعطیل و در تظاهراتی پرشور به سوی بیت مراجع قم حرکت کردند. این تظاهرات در حمایت از امام خمینی(قدس سره) و مخالفت با رژیم و اعتراض به چاپ آن مقاله تا روز نوزدهم دی ماه ادامه یافت.
شهر قم سالها بود که در فشار و اختناق آن زمان، چنین حرکت هم آهنگ، وسیع و آشکاری را از سوی چندین هزار طلبه و هزاران نفر از مردم قم در مخالفت علنی با شاه و تأیید امام خمینی(رحمه الله) به خود ندیده بود. رژیم شاه نتوانست این حرکت را در قم تحمل کند. بنابراین عصر روز 19 دی ماه 1356 شمسی، طلاب و مردم قم را به رگبار گلوله بست و در یک حمله شدید، شمار زیادی را شهید و مجروح ساخت و به ظاهر قیام قم را سرکوب کرد. این کشتار در داخل و خارج کشور، بازتاب وسیعی پیدا کرد و مردم شهرها و دانشجویان دانشگاهها را به اعتراض شدید وا داشت.
نقل از تقویم شمیم یار
دشمنان بزدل و ترسو ، زن و بچه ها و مردم به گناه را می کشند
چون حتی : از زائرانت هم هراس دارند
در میدان کم آوردند زنها و کودکان را می کشند
به گزارش خبرگزاری فارس، حضرت آیتالله خامنهای درپی شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی در حادثه تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان پیامی صادر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
دشمنان شرور و جنایتکار ملت ایران، بار دیگر فاجعه آفریدند و جمع زیادی از مردم عزیز را در کرمان و در فضای معطّر مزار شهیدان، به شهادت رساندند.
ملت ایران عزادار شد و خانوادههای زیادی در سوگ جگر گوشگان و عزیزان خود غرق ماتم شدند. جنایتکاران سنگدل نتوانستند عشق و شوق مردم به زیارت مرقد سردار بزرگشان شهید قاسم سلیمانی را تحمل کنند. بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد. چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارتزا که آنان را به این گمراهی کشاندهاند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذن الله.
اینجانب در عزای خانوادههای مصیبت دیده با آنان همدل و همراهم و صبر و تسلّای آنان را از خداوند متعال مسألت میکنم. روح مطهر شهیدان انشاءالله میهمان بانوی دو عالم و مادر شهیدان حضرت صدیقهی طاهره سلام الله علیها است. با مجروحان حادثه همدردی میکنم و شفای آنان را از درگاه الهی خواستارم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۲/۱۰/۱۳
روز چهارشنبه 1402/10/13 دو انفجار تروریستی در ۷۰۰ متری مزار شهید سلیمانی و انفجار دوم در یک کیلومتری مزار و خارج از مسیر زائران و گیتهای بازرسی رخ داد که منجر به شهادت 95 تن از زائران مراسم سردار شهید و همچنین مصدوم و مجروح شدن 284 نفر دیگر از هموطنان مان شد.
علما و مراجع و مردم مسلمان ایران ضمن محکوم کردن این حادثه کور ، خواستار شناسایی و مجازات عوامل حادثه و انتقام سخت از مسببن و دشمنان اصلی ملت ایران شدند. این حادثه شباهت زیادی به کشتار کودکان و زنان و مردم بی دفاع و بی گناه در غزه دارد.
مرگ بر اسرائیل - مرگ بر آمریکا
به گزارش خبرگزاری تسنیم، زینب سلیمانی فرزند شهید سلیمانی عصر امروز چهارشنبه (13 دی) در مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد شهید سلیمانی، اظهار داشت: از طرف خانواده شهید سلیمانی حادثه تروریستی تلخ امروز گلزار شهدای کرمان را محکوم میکنیم.
وی افزود: عملیات طوفان الاقصی یک عملیات کاملا فلسطینی بود که این عملیات دشمن سفاک خود را متحیر کرد که همین موضوع باعث شد تا دشمن صهیونیستی دست به اقدامات جنون آمیز زد و بخواهد با کودککشی آبروی خود را باز یابد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران، به تبیین دیدگاه منطقی و عقلانی اسلام درباره ابعاد مختلف حضور زنان در خانواده و فعالیت نامحدود آنان در اجتماع، سیاست و مدیریتهای سطوح گوناگون پرداختند و تاکید کردند: در اسلام راه هر نوع فعالیت اجتماعی برای زنان همچون مردان باز است به شرط رعایت دو حساسیت مهم یعنی موضوع خانواده و مراقبت از خطر جاذبههای جنسی.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار که در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) انجام شد، عظمت شخصیت بانوی دوعالم را غیرقابل درک خواندند و افزودند: براساس حدیثی معتبر، خداوند از خشم حضرت فاطمه(س) به خشم میآید و از خشنودی او خشنود میشود که بالاتر از این، هیچ فضیلتی برای انسان قابلتصور نیست؛ بنابراین هرکس رضایت پروردگار را میخواهد باید به توصیهها، درسها و جهتگیریهای آن حضرت در خانواده و در جایگاه دختری، مادری، همسری، و در عرصه اجتماع و سیاست عمل کند.
ایشان هویت زن، ارزشها، حقوق، تکالیف، آزادیها و محدودیتهای او را مسئله حیاتی و بسیار تعیینکننده دانستند و گفتند: در قبال این مسئله بسیار مهم، دو رویکرد کلی غربی و اسلامی در جهان وجود دارد که مقابل هم هستند.
نامه ای به همه مسئولین محترم
بسم الله الرحمن الرحمن الرحیم
حسبی الله و کفی ...
سلام علیکم
بی حجابی علنی خیلی زیاد شده و ما هر روز داریم تذکر میدیم و بی حجاب ها راحت به ما به اعتنایی و بی حرمتی می کنند. آخرش باید چند تا جوان مثل شهید الداعی شهید بدیم تا یه اقدامی صورت بگیره.
از جنابعالی تقاضا داریم به هر نحو ممکن دستور بدهید با این مسئله برخورد قانونی و اجتماعی صورت بگیره.
اگه با چند تا دختر بی حیا برخورد بشه درس عبرت می گیرند و میدونن که کسی هست پیگیر کار اونها بشه و باهاشون برخورد کنه.
حداقل یک بخشنامه به ادارات و پخش و نصب الزامی یک پوستر یا منشور حجاب در اماکن عمومی و خصوصی و محل های کسب ، یک موجی علیه این منکر اجتماعی ایجاد می کند.
ما نمی توانیم ببینیم که در جامعه اسلامی و انقلابی به خون شهدا و احکام اسلام و قرآن دهن کجی و اهانت بشود .
#حجاب #شهدا 14021011
عنوان : آینده انقلاب ، آخرین سخنان مرحوم دشتی
سخنان استثنایی مرحوم حجت الاسلام دشتی (مترجم نهج البلاغه) سال ۱۳۸۰ ساعاتی پیش از رحلت
محمد دشتی(۱۳۳۰-۱۳۸۰ش)، از روحانیان عالم و به نام شیعه، مترجم و پژوهشگر نهج البلاغه و بنیانگذار موسسه تحقیقاتی امیرالمومنین(ع) بود. او در راستای آشنایی با نهج البلاغه آثار متعددی مانند «معجم المفهرس لألفاظ نهج البلاغه» و منتشر کرد. نهج الحیاة نیز از آثار اوست. شیخ محمد دشتی نزد آیات عظام حسن زاده آملی، مکارم شیرازی، جوادی آملی و... شاگردی کرد. او در حادثه رانندگی مصدوم شده و در پی آن درگذشت و در حرم حضرت معصومه دفن شد.
این ویدئوی عجیب از سخنان مرحوم دشتی (مترجم نهج البلاغه)، مربوط به زمانی است که ایران هنوز همانند امروز، تسلط بر عراق نداشته است؛ تقریبا 2 سال قبل از حمله آمریکا به عراق و سقوط صدام.
اما امروز به قدری سفر به عراق و عتبات عالیات برای ما سهل گشته که هر ساله برای شرکت در مراسم مذهبی پیاده روی اربعین چند میلیون ایرانی به کربلا می روند.
#آینده_انقلاب
معرفی کتاب: آینده و آینده سازان pdf
این عکس سردار سلیمانی عزیز داغ آدم را تازه می کند
گویی قرار نیست که فراموشش کنیم.
ان شاءالله تا ظهور که خشم دلمان فرو نشیند.
و اَذْهِبْ بِهِ غَیْظَ قُلُوبِنا
خدایا به ظهور آن حضرت (عج) خشم دلهایمان را فرو نشان
(از دعای افتتاح)
مطالب مرتبط : حاج قاسم سلیمانی ، مدافعین حرم ، شهیدان