سخن بلاگ

حافظ سخن بگوی که بر صفحه جهان ---این نقش ماند از قلمت یادگار عمر

سخن بلاگ

حافظ سخن بگوی که بر صفحه جهان ---این نقش ماند از قلمت یادگار عمر

سخن بلاگ

بسم الله الرحمن الرحیم

حافظ سخن بگوی که بر صفحه جهان
این نقش مانَد از قلمت یادگار عمر

«نوشته های فرهنگی و اجتماعی و سبک زندگی ، شهدا و مدافعین حرم»

باید انسانها، هم آموزش داده شوند و هم تزکیه شوند، تا این کره‌ى خاکى و این جامعه‌ى بزرگ بشرى بتواند مثل یک خانواده‌ى سالم، راه کمال را طى کند و از خیرات این عالم بهره‌مند شود. مقام معظم رهبری

التماس دعا
برادر شما شکیبا

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۷ آبان ۰۳، ۱۱:۰۹ - Setayesh
    great
پیوندها
امکانات

۱۵ مطلب در مرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

t86341_.png

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، آزاده مصطفی ترک همدانی میگوید: مرحوم حجت الاسلام ابوترابی در دوران اسارت برایمان خاطرات و معجزات زیادی تعریف میکرد که خاطره زیر یکی از همان هایی است که ایشان برایمان گفت و در کتاب اروند منتشر شده است.


سید آزادگان گفت: در اسارت، اذان گفتن با صدای بلند ممنوع بود. ما در آنجا اذان میگفتیم، اما به گونه ای که عراقی ها متوجه نشوند.

روزی جوان هفده ساله ضعیف و با جثه‌ای نحیف، موقع نماز صبح بلند شد و اذان گفت. ناگهان مأمور بعثی آمد و گفت: «اذان میگویی؟ بیا جلو!»

یکی از برادران به نام اسدآبادی میدانست که اگر این مؤذن جوان ضعیف با آن جثه نحیف، زیر شکنجه برود معلوم نیست سالم بیرون بیاید. به سمت پنجره رفت و به نگهبان عراقی گفت: «من اذان گفتم نه او».

آن بعثی گفت: «او اذان گفت».

موضوعات: فرهنگی حجاب و بدحجابی , چادر شهیدان علما و بزرگان جبهه و جنگ و رزمندگان اخلاق اسلامی نماز و عبادت
۱ نظر موافقین ۱ ۲۷ مرداد ۰۲ ، ۰۲:۰۷
ع . شکیبا---۲۹۸

https://hawzah.net/Image/goharenab/%D8%A7%D8%B2%20%D8%B3%D9%87%20%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C%D8%AA%20%D8%A8%D8%B1%20%D8%AD%D8%B0%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4!e8d28ea7bd564cc9a53271feea616e5d.jpg

گوهرناب- شرح احادیث؛ مقام معظم رهبری: از سه خصوصیت بر حذر باش!
عجب و خودپسندی، بد اخلاقی و بد رفتاری و بی تحمّلی و کم صبری از خصوصیات ناپسند و صفات رذیله محسوب می شود که در حدیث شریف و در وصیت امیرالمومنین(ع) محمدحنفیه را از این سه صفت بر حذر داشته است.

قال امیرالمؤمنین(علیه السلام) عن وصیته لابنه محمد بن الحنفیة: «ایّاک و العجب، و سوء الخلق و قلّة الصبر فانّه لایستقیم لک علی هذه الخصال الثلاث صاحب و لایزال لک علیها من الناس مجانب».[1]

امیر المومنین(ع)در وصیتش بفرزند خود محمد بن الحنیفه فرمود: از خود بینی و بد خلقی و کم صبری دور باش که اگر این سه خصلت را داشته باشی هیچ رفیقی با تور است نیاید و همواره مردم از تو کناره گیرند.

این روایت از توصیه های پدرانۀ امیرالمؤمنین(علیه السلام) به فرزند گرامی خود می باشد و چون آن حضرت پدر همۀ امّت است لذا این نصایح مربوط به همگان می شود. می فرمایند: از سه خصوصیت بر حذر باش که اگر دارای این سه خصلت باشی، مصاحب و همدمی پیدا نمی کنی و این صفات بین تو و مردم فاصله می اندازد:

1- عجب و خودشگفتی؛ و این امر تنها مربوط به عبادت هم نیست، بلکه ممکن است انسان از علم یا قدرت یا مقام یا محوبیتِ خود شگفت زده شود که این صفت از اوصاف خبیثۀ روح انسان است، و نتایج سوئی هم دارد؛ چون شخص معجب از اینکه دیگران خصوصیات او را درک نمی کنند گله مند شده و لذا به آنان با بغض نگاه می کند و از طرف دیگر چون دیگران را در حدّ خود نمی داند به آنان با دیدۀ تحقیر می نگرد و نیز چون خود را از دیگران برتر می داند، خود را صاحب حق می داند و لذا طلبکاری می کند!

2- سوء خلق؛ که در اینجا به معنای اخصّ کلمه یعنی ترشروئی و بدخلقی با دیگران می باشد.

3- بی تحمّلی و کم صبری؛ که اگر به انسان اعتراضی شود یا حرفی بر خلاف میل او زده شود، طاقت خود را از دست می دهد.

پی نوشت:

[1] خصال شیخ صدوق، باب الثلاثة، حدیث 178.

تاریخ انتشار : 1401/10/27

منبع : پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای
موضوعات: مذهبی مقام معظم رهبری امیرالمؤمنین علی (ع) اخلاق اسلامی
۱ نظر موافقین ۱ ۲۴ مرداد ۰۲ ، ۰۳:۳۷
ع . شکیبا---۶۱

ایمان و یقین

گوهرناب
شرح احادیث؛ مقام معظم رهبری: ایمان و یقین
یقین در احادیث اسلامی، به حالتی گفته می شود که انسان در اوج مراتب ایمان و پس از گذر از مرحله تقوا، به نقطه ای می رسد که حقایق هستی برای او آشکار می شوند. وصول به این مرحله، از ایمان، یقین نامیده می شود.

فی الفقیه، و من الفاظ رسول الله(صلی الله علیه وآله) الموجَزة: خیرُ ما اُلقی فی القلب، الیقین.[1]

بهترین چیزی که خدای متعال در دل انسان قرار می دهد، یقین است.

اگر یقین نبود و شک بر وجود انسان مستولی بود، اهداف برای انسان نامفهوم و مبهم بود. هدفها که روشن نبود، حرکت، حرکتِ مستقیم و صحیح و مستمری نخواهد بود. لذاست که خدای متعال در مورد پیغمبر اکرم(صلی الله علیه وآله) می فرماید: آمَن الرسول بما انزل الیه من ربّه و المؤمنون کلّ آمن بالله و ملائکتِه و کتبه و رسُله.

با بیّنه حرکت کردن، با یقین حرکت کردن، تفاوت می کند با حرکتی که از روی تردید و شک باشد. لذا در دعاها هم درخواست یقین از خدا می شود؛ «و اجعل النور فی بصری و البصیرة فی دینی و الیقینَ فی قلبی».

آیا یقین چیزی است که وقتی پدید آمد، همیشه در دل انسان باقی بماند، یا باید آن را آبیاری کرد؟ دوّمی درست است، یقین حاصل می شود، لکن گاهی حوادث و عوارضی که در نفس برای انسان پیش می آید، مانند: شهوت، غضب، اَطماع و انواع و اقسام ضعف های اخلاقی، یقین را در انسان تضعیف می کند، تردید و شک بوجود می آورد. یکی از آثار بسیار سنگین و سختِ گناهان، از بین رفتنِ یقین است.

«ثمّ کان عاقبةَ الذین أساؤوا السوآء ان کذّبوا بآیات الله». وقتی انسان کار خلاف، کار غلط، بر اساس خواسته ها، شهوات نفسانی و ضعف های اخلاقی انجام می دهد، به تدریج برای این که عملِ خود را توجیه کند، پایۀ اعتقاداتِ خودش را مثل موریانه ای خودش از بین می برد و پوک می کند.

شباب عمر به دانش گذشت و شِیب به جهل! جوانی جوانیِ ایمانی، امّا شِیب و پیری، شیبِ جهالت! این، ناشی از همین است، یک تخلفی از انسان سر می زند، اگر تقوا بود، انسان جلوی آن را می گیرد؛ «انّ الذین اتَّقَوا اذا مسَّهم طائفٌ من الشیطان تذکَّروا» (اعراف:201)، به مجرّدی که شیطان نزدیک شد، به خود می آید، تذکّر پیدا می کنند.

تقوا اگر بود، این است. تقوا اگر نبود، این گناه اثر خودش را می بخشد، گناه بعدی می آید آن اثر را عمیق تر می کند و به تدریج آثار گناه موجب می شود که انسان پایه های عقیده اش هم ضعیف شود. بنابراین، مهمترین چیزی که خدای متعال در دل انسان می گذارد، یقین است و این یقین را باید حفظ کرد.

پی نوشت:

[1] الشافی، صفحه 824.
تاریخ انتشار : 1401/7/27
منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای
موضوعات: مذهبی مقام معظم رهبری مطالب عمومی و متفرقه نماز و عبادت
۰ نظر موافقین ۰ ۲۴ مرداد ۰۲ ، ۰۳:۱۲
ع . شکیبا---۳۰۳

خلبان اسدالله عادلی

خاطره بیاد ماندنیِ خلبانِ زنِ نیروی دریایی آمریکا، کارا هولتگرین جمعی ناو هواپیمابر آبراهام لینکن… از کمک یک خلبان ایرانی

سال ۱۹۹۱ در جنگ اول خلیج فارس درگیری در اوج خودش بود که دستور ماموریت برام صادر شد، خیلی سریع با کابین دومم سرگرد توماس مسئول رادار هواپیما به سمت هواپیمای خودمون روی عرشه رفتیم و اف ۱۴ دی به شماره ۳۲۶۵  رفتیم.

موضوعات: خاطرات و یادداشت ها جبهه و جنگ و رزمندگان مطالب عمومی و متفرقه
۰ نظر موافقین ۰ ۲۴ مرداد ۰۲ ، ۰۰:۰۹
ع . شکیبا---۱۵۶۶

https://www.balagh.ir/sites/default/files/media/image/mothallath.jpg

شهادت علی بن حسن مثلّث در زندان منصور دوانقی

امروز ۲۶ محرم مصادف با شهادت علی بن حسن مثلّث در زندان منصور دوانقی - سال ۱۴۶ هجری قمری است.

 منصور دوانقی، دومین خلیفه عباسی به خاطر قیام‌های محمد و ابراهیم، فرزندان عبدالله بن حسن مثنّی در مدینه و بصره و مخالفت‌های عده‌ای دیگر از بنی الحسن (ع) با دستگاه جور بنی عباس، نسبت به نوادگان امام حسن مجتبی (ع) که از علویان مبارز و ذی نفوذان عصر خود بودند، سخت گیری‌های زیادی اعمال می‌کرد و زندگی را بر آنان بسیار دشوار می‌نمود.
وی، علاوه بر سرکوب قیام‌های بنی الحسن (ع) و کشتن تعدادی از آنان، از جمله محمد (نفس زکیه) و ابراهیم (قتیل باخمری)، بسیاری از آنان را دستگیر و در سیاه چال‌های مخوف زندانی کرد.
منصور، در سال ۱۴۰ قمری وارد مدینه شد و افراد سر‌شناس بنی الحسن (ع)، مانند عبدالله بن حسن مثنّی، ابراهیم بن حسن مثنّی، ابوبکر بن حسن مثنّی، حسن بن جعفر بن حسن مثنّی، عبدالله بن داوود بن حسن مثنّی، علی بن داوود بن حسن مثنّی، عباس بن داوود بن حسن مثنّی، محمد بن ابراهیم بن حسن مثنّی، اسحاق بن ابراهیم بن حسن مثنّی، عباس بن حسن مثلّث، علی عابد بن حسن مثلث و علی بن محمد نفس زکیه را دستگیر کرد و به مدت سه سال در مدینه زندانی کرد. در سال ۱۴۴ قمری نیز محمد دیباج (برادر مادری عبدالله بن حسن مثنّی) را بر آنان افزود و مأموران حکومتی، بر بدنش چندان تازیانه زدند که لباسش با پوست بدنش به هم آمیخت.
در همین سال، تمامی آنان را در بندهای آهنین کرده و با وضعیت رقت باری به سوی عراق حرکت دادند و در زندان هاشمیه (در حوالی کوفه) در سردابی نمور و تاریک زندانی نمودند و بر آنان بسیار سخت گرفتند. این فداکاران یکی پس از دیگری در آن زندان مخوف و هولناک مظلومانه به شهادت می‌رسیدند و بدون اینکه امکان تغسیل و تکفین آنان وجود داشته باشد، بر روی هم انباشته شده و مرگ سایرین را تسریع می‌نمودند.
نخستین کسی که از آن جمع به دیار باقی شتافت، علی بن حسن مثلث بن حسن مثنّی بن امام حسن مجتبی (ع) بود.


وی از عابدان و زاهدان عصر خود و به «علیّ الخیر» و «علیّ العابد» معروف بود و در عبادت و بندگی، به ویژه در نماز و تهجّد، حالت خشوع و حضور قلب کامل داشت. وی، در حالی جان داد که سرش در سجده عبادت بود. علی بن حسن مثلث، به هنگام شهادت، چهل و پنج سال داشت و دارای پنچ پسر و چهار دختر بود. یکی از فرزندانش حسین بن علی، معروف به شهید فخ است که سال‌های بعد، بر ضد بنی عباس قیام کرد و در سرزمین فخ، همانند ابا عبدالله الحسین (ع) مظلومانه به شهادت رسید و اهل بیتش به اسارت دشمن در آمدند. (۱)
۱- نک: منتهی الآمال (شیخ عباس قمی)، ج۱، از ص ۲۵۰ تا ۲۷۸؛ وقایع الایام (شیخ عباس قمی)، ص ۱۶۷

منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج

شجره نامه اولاد امام حسن مجتبی (ع) سادات حسنی

مطالب مرتبط : امام حسن مجتبی (ع) ، سادات حسنی ، امامزاده ها

موضوعات: مذهبی امامزادگان
۰ نظر موافقین ۰ ۲۲ مرداد ۰۲ ، ۱۱:۰۴
ع . شکیبا---۲۹۶

شجره نامه اولاد امام حسن مجتبی علیه السلام

شجره نامه سادات طباطبایی فرزندان امام حسن مجتبی (ع) -

این شجره نامه از روی کتاب « رساله انساب » نوشته آیت الله العظمی بروجردی (ره) تهیه شده است.

دریافت

مطالب مرتبط : امام حسن مجتبی (ع) ، سادات حسنی ، امامزاده ها

موضوعات: مذهبی علما و بزرگان امامزادگان عکس و تصویر و طراحی
۱ نظر موافقین ۲ ۲۲ مرداد ۰۲ ، ۰۰:۵۱
ع . شکیبا---۴۲۱۹

"یقین" بالاترین درجه ایمان/ نشانه ها و آثار یقین

ایمان به خدا، پیامبران و عالم غیب از نعمت هایی است که هیچ نعمتی در ردیف آن قرار نمی گیرد و سعادت و شقاوت ابدی انسان به آن مربوط است. ایمان که اعتقاد قلبی و التزام عملی است، دارای درجات و مراتبی است. همه افراد با ایمان در یک پایه از ایمان قرار ندارند، بلکه هر فردی در طول عمر خود قابلیت ارتقا به مراتب بالاتر یا تنزل به مراتب پایین تر را دارد. تمام روایاتی که بیانگرت فاوت ایمان، تقوا و یقین و نیز بیانگر برتری یقین بر تقوا و تقوا بر ایمان است، به درجات و مراتب ایمان اشاره دارد به این معنا که وقتی ایمان قوت پیدا کرد، تقوا حاصل می شود و از آن هم که قوی ترشد، یقین که مرتبه والای ایمان است،به دست می آید.

موضوعات: مذهبی نماز و عبادت
۲ نظر موافقین ۰ ۱۹ مرداد ۰۲ ، ۰۱:۱۶
ع . شکیبا---۱۶۲

https://media.mehrnews.com/d/2020/01/27/3/3362220.jpg

تدوین: حسن خامه یار
شهید سرلشگر آزاده حسین لشکری در روز بیستم اسفند سال 1331 در روستای ضیاء آباد از توابع شهرستان تاکستان استان قزوین دیده به جهان گشود. دوره تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به پایان رساند. برای ادامه تحصیل به قزوین رفت. حسین در سال 1350 پس ار دریافت دیپلم برای خدمت سربازی به لشکر 77 خراسان پیوست، و دیری نپایید که با درجه گروهبان سومی در رزمایش مشترک نیروی زمینی و هوایی حضور یافت. در پی این حضور و آشنایی با خلبانان شرکت کننده در رزمایش، شور و شوق خلبانی و پرواز سراسر وجود این جوان روستایی را فرا گرفت. با این وصف حسین پس از پایان دوره سربازی در آزمون این دانشکده خلبانی شرکت کرد و با موفقیت به استخدام نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران درآمد. شهید حسین لشکری در سال 1354 پس از گذراندن دوره آموزش پرواز در داخل کشور، برای تکمیل دوره خلبانی به آمریکا اعزام شد و پس از گذشت دو سال با درجه ستوان دومی به ایران بازگشت و به عنوان خلبان هواپیمای شکاری «اف 5» در پایگاه هوایی تبریز مشغول به خدمت شد. ولی گسترش دامنه تجاوزگری های رژیم بعث عراق به پاسگاه های مرزی جنوب و غرب کشورمان، این شهید بزرگ برای دفاع از تمامیت ارضی میهن اسلامی به پایگاه هوایی دزفول منتقل گردید.
در یکی از روزهای گرم شهریور سال 1359 و فصل برداشت انگور در دشت ضیاء آباد قزوین، شهید حسین لشکری سرگرم کمک به پدرش بود که ناگهان از پایگاه هوایی دزفول
موضوعات: شهیدان جبهه و جنگ و رزمندگان
۰ نظر موافقین ۰ ۱۸ مرداد ۰۲ ، ۱۲:۰۱
ع . شکیبا---۵۷۱

دادستان جدید کل کشور کیست؟ + بیوگرافی و سوابق

دادستان جدید کل کشور کیست؟ + زندگینامه و سوابق

با حکم رئیس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی‌آزاد که تاکنون عهده‌دار ریاست دادگاه انتظامی قضات بود، جایگزین حجت‌الاسلام‌ والمسلمین منتظری در سمت دادستان کل کشور شد.

با حکم رئیس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی‌آزاد که تاکنون عهده‌دار ریاست دادگاه انتظامی قضات بود، جایگزین حجت‌الاسلام‌والمسلمین منتظری در سمت دادستان کل کشور شد.

به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی آزاد در ۱۵ شهریور ماه سال ۱۳۳۹ در یکی از محله‌های قدیمی قم متولد شد. در سن ۲۴ سالگی بر منصب قضاوت نشست و ۳۱ سال قضاوت در کارنامه کاری‌اش به چشم می‌خورد. او دارای تحصیلات حوزوی در رشته فقه و اصول است.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد پیش از این رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات، دادستان انتظامی قضات، معاون قضائی رئیس کل دادگستری تهران و سرپرستی دادگاه‌های انقلاب اسلامی تهران را عهده دار بود، اولین تجربه کاری خود را در دستگاه قضایی از دادیاری در استان تهران آغاز کرد. وی ۱۰ سال سمت‌های دادیاری، دادیاری جانشین، بازپرس، معاون دادستان و دادستان را عهده داشت و از دیگر خدمات قضایی وی می‌توان به ۱۰ سال ریاست دادگاه بدوی و یکی از شعب دادگاه انقلاب اسلامی در تهران اشاره کرد.

حجت الاسلام موحدی آزاد همچنین ۱۰ سال ریاست دادگاه تجدید نظر تهران را بر عهده داشت. وی همچنین مدتی در سمت ریاست دادگاه انقلاب اسلامی تهران مشغول به فعالیت بود.

موضوعات: خبرهای متنوع
۰ نظر موافقین ۰ ۱۵ مرداد ۰۲ ، ۱۳:۳۸
ع . شکیبا---۶۷

دعای درخواست همسر و فرزند - دعای قرآنی

دعای ازدواج از امام صادق (ع)

ابوبصیر می گوید، امام صادق (ع) فرمود: هر گاه یکی از شما بخواهد ازدواج کند، چه می کند؟ عرض کردم: نمی‌دانم قربانت گردم، فرمود: هرگاه کسی قصد ازدواج داشت، پس ابتدا دو رکعت نماز به جا آورد و خداوند عزّوجلّ را سپاس گوید.

سپس بگوید:« اللَّهُمَّ إِنِّی أُرِیدُ التَّزْوِیجَ فَقَدِّرْ لِی مِنَ النِّسَاءِ أَعَفَّهُنَّ فَرْجاً وَ أَحْفَظَهُنَّ لِی فِی نَفْسِهَا وَ مَالِی وَ أَوْسَعَهُنَّ رِزْقاً وَ أَعْظَمَهُنَّ بَرَکَهً وَ قَیِّضْ لِی مِنْهَا وَلَداً طَیِّباً تَجْعَلُهُ لِی خَلَفاً صَالِحاً فِی حَیَاتِی وَ بَعْدَ مَوْتِی »

ترجمه دعا

پروردگارا من می خواهم زنی را به همسری گیرم، پس از میان زنان، پاکدامن ترین آنان و نگهدارنده ترین شان نسبت به جان و مالم و آن که روزیش فراوان تر و برکتش افزون تر باشد برایم مقدّر بفرما و از او فرزندی پاک و برومند نصیبم کن که در زندگی و مرگ من جانشینی صالح برایم باشد.

روزانه ۱۰۰ صلوات و ۱۰۰ مرتبه استغفار هم موثر است ان شاءالله 

موضوعات: اجتماعی خانواده دعاها و ذکرها
۰ نظر موافقین ۰ ۱۵ مرداد ۰۲ ، ۰۰:۴۶
ع . شکیبا---۷۱۵

شهادت عبدالله بن عفیف ازدی به دست عبیدالله بن زیاد در ماه محرم سال 61 هـ.ق

عبدالله بن عفیف ازدى، شخصیت بزرگوارى از اصحاب امیرالمؤمنین(علیه السلام) بود و در جنگهاى جمل و صفین دو چشم خویش را از دست داده بود. به همین دلیل، مشغول عبادت بود. او هنگامى که شنید عبیدالله بن زیاد(علیه اللعنه) به امیرالمؤمنین و امام حسین(علیهما السلام) نسبت دروغ مى‌دهد، از میان جمعیت برخاست و گفت: ساکت باش اى پسر مرجانه. دروغگو تویی و پدر تو که به تو این مقام را داد. اى دشمن خدا! فرزندان پیامبر(صلى الله علیه و آله) را مى‌کشى و در منابر مؤمنین این چنین سخن مى‌گویى؟ مأموران خواستند متعرض او شوند که با کمک قبیله‌اش به خانه رفت؛ ولى بعد آمدند و خانه او را محاصره کردند. پس از رشادتها، او و دخترش دستگیر شدند و همان طور که از خدا خواسته بود، به دست بدترین خلق یعنى عبیدالله بن زیاد به شهادت رسید.

موضوعات: مذهبی کربلا ، عاشورا ، امام حسین (ع)
۰ نظر موافقین ۱ ۰۹ مرداد ۰۲ ، ۱۰:۱۰
ع . شکیبا---۲۴۷
حضرت زینب (س)

گریه امام زمان (عج الله تعالی فرجه) بر اسیری زینب (سلام الله علیها)

حاج ملا سلطانعلی، که از جمله عابدان و زاهدان بود، می گوید:

«در خواب به محضر مبارک امام زمان (ع) مشرف شدم، عرض ‍ کردم: مولای من! آنچه در زیارت ناحیه مقدسه ذکر شده است که «فلانذبنک صباحا و مساء و لابکین عینک بدل الدموع دماء» صحیح است؟

فرمود: آری!

گفتم: آن مصیبتی که در سوگ آن، به جای اشک خون گریه می کنید، کدام است؟ آن مصیبت علی اکبر (ع) است؟ فرمود: نه! اگر علی اکبر زنده بود، او هم در این مصیبت، خون گریه می کرد!

گفتم: آیا مقصود مصیبت حضرت عباس (ع) است؟ فرمود: نه! بلکه آن حضرت عباس هم در حیات بود، او نیز در این مصیبت خون گریه می کرد!

پرسیدم: پس این کدام مصیبت است؟ فرمود: «مصیبت اسیری عمه ام زینب (س) است.»

نیمه رجب، سالروز وفات حضرت زینب کبری(س) را بر حضرت امام زمان (عج)، رهبر معظم انقلاب و همه مدافعین حرم و ارادتمندان به آن بانوی مظلومه تسلیت عرض می کنیم.

حرم مطهر حضرت زینب (س)

تصویر بزرگ آن خیلی زیبا است . روی عکس بالا کلیک کنید.

موضوعات: مذهبی خاطرات و یادداشت ها علما و بزرگان اهل بیت (ع) امام زمان (عج) و انتظار ظهور حضرت فاطمه زهرا (س)
۴ نظر موافقین ۶ ۰۷ مرداد ۰۲ ، ۰۹:۴۰
ع . شکیبا---۲۴۰۸

مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان به نقل از سید قطب مطلبی پیرامون جاذبه های کاذب کلیسایی بیان فرمودند که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته و به مجلس انس رهبری و دانشجویان حلاوت خاصی بخشید....

موضوعات: فرهنگی مقام معظم رهبری حجاب و بدحجابی , چادر فیلم و کلیپ
۰ نظر موافقین ۰ ۰۵ مرداد ۰۲ ، ۰۳:۲۱
ع . شکیبا---۳۱۱

https://www.pasokhgoo.ir/sites/default/files/field/image/4_8911050575_l600.jpg

صراط نیوز یه توئیتی از قول آقای انصاریان منتشر کرده که باعث ترویج تفکر اسلام آمریکایی شده و در پاسخ این یادداشت را برایشان فرستادیم:

این تفکر غلطی است که بگذارید هرکسی با هر ظاهری بیان داخل هیئت. امام حسین (ع) برای امر به معروف قیام کرد آنوقت بی حجاب ها را استثنا کنیم؟ این نتیجه اش چی میشه بجز وهن عزاداری و قیام سیدالشهدا (ع) ؟!

این تفکر قابل قبول نیست.
وقتی دختران بی حجاب بیان داخل هیئت و اطراف هیئت سینه زنند و زنجیر بزنند این باعث تقویت سیستم عزاداری امام حسین (ع) میشه یا تضعیفش ؟!

امام حسین طرفدار بی حجابها نیست. هر کس می خواد بیاد تو دستگاه امام حسین باید اول توبه کنه یا گناهش رو کنار بذاره بعد بیاد.

این طور که شیخ گفته و شما تبلیغات می کنید یکی بی حجاب بیاد، یکی با سگش بیاد ، یکی بجای نوحه بیاد ترانه بخونه ، یکی با بطری مشروبش بیاد ، دختر و پسر هم که دست همو بگیرن و سانتی مانتال بیان تماشای هیئت ! این دیگه عزاداری نمیشه . خب چرا بیان هیئت برن همون مجالس شیطانی خودشون.

نه آقا این صراط شما غلطه . صراط مستقیم در آیات قرآن مشخص شده. صراط الذین انعمت علیهم ، غیر المغضوب علیهم ولا الضالین.

https://i1.delgarm.com/pic/780/450/1//images/newsread/1394/08/02/kP1445710802.jpg

موضوعات: مذهبی اجتماعی فرهنگی حجاب و بدحجابی , چادر کربلا ، عاشورا ، امام حسین (ع)
۰ نظر موافقین ۱ ۰۳ مرداد ۰۲ ، ۱۱:۲۲
ع . شکیبا---۲۴۵

http://www.ahadees.com/images/quran/pages/p1088.gif

امروز به لطف خدا موفق شدم قرآن کریم رو ختم کنم. فرموده اند دعا در هنگام ختم قرآن برآورده میشه. من برای همه شما دوستان و مخاطبین عزیز دعا می کنم که به حق قرآن کریم دعاها و حاجت های شما برآورده به خیر بشه ان شاءالله ، با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد.

موضوعات: قرآن کریم ؛ خواص آیات و سوره ها دعاها و ذکرها
۰ نظر موافقین ۰ ۰۲ مرداد ۰۲ ، ۱۱:۵۸
ع . شکیبا---۴۴۱۲