روز ملی فناوری هسته ای
فروردین ماه سال 1385 خبر دستیابی ایران به فن آوری غنی سازی اورانیوم و راه اندازی یک زنجیره کامل غنی سازی در نطنز اعلام شد. در پی این خبر با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، به پاس قدردانی از تلاش های افتخار آمیز دانشمندان جوان ایران اسلامی، بیستم فروردین ماه، مقارن با تکمیل چرخه سوخت هسته ای در تقویم رسمی ایرانیان روز ملی فن آوری هسته ای نام گرفت.
به گزارش خبرنگار ایمنا، سال ۱۳۸۶، بیستم فروردینماه به مناسبت اعلام دستاوردهای هستهای قابل توجه، روز ملی فناوری هستهای نامیده شد که این روز نماد خودباوری و استقلال جمهوری اسلامی ایران است.
بیستم فروردینماه روزی است که دانشمندان متعهد و متدین ایران اسلامی شعار ما میتوانیم را در عمل نشان دادند و عزت و اقتدار ملی در عرصه فناوری صلحآمیز هستهای را به منصه ظهور رساندند.
در این روز بار دیگر قدرت و عظمت ایرانیان به جهانیان نشان داده شد. دانشمندان جوان ایران اسلامی بهرغم وجود تحریمهای فلجکننده، فشارهای روزافزون و کارشکنیهای گسترده کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی توانستند با تلاشهای بیوقفه و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی با دستیابی بر چرخه کامل سوخت هستهای موجب شگفتی جهانیان و دارندگان انرژی هستهای در دنیا شوند.
اعمال مشترکه ماه رمضان از کتاب شریف مفاتیح الجنان
---------------------------------------------------------------------------------------
اعمال مشترکه این ماه چهار قسم است : قسم اوّل اعمالى است که در هر شب و روز این ماه بجا آورده مى شود:
1-دعا بعد از هر فریضه
سیّد بن طاوس روایت کرده از حضرت امام جعفر صادق و امام موسى کاظم عَلیهِماالسَّلام که فرمودند مى گوئى در ماه رَمَضان
آیت الله محمدی ری شهری از مجاهدان دیرین و از یاران امام خمینی (ره) دعوت حق را لبیک گفت. ضمن تسلیت درگذشت این عالم ربانی، گوشه ای از مجاهدت های ایشان را مرور می کنیم.
تولد و تحصیلات
آیت اللّه محمّد محمّدى رى شهرى در آبان ۱۳۲۵ در شهر رى دیده به جهان گشود . وى پس از پایان تحصیلات ابتدایى، درسال ۱۳۳۹، وارد حوزه علمیه شهررى (مدرسه برهان) شد و در سال ۱۳۴۰، براى ادامه تحصیل به قم رفت و تا پیروزى انقلاب اسلامى در سال ۱۳۵۷ ـ بجز مدّت کوتاهى که به دلایل سیاسى به حوزه هاى علمیه مشهد و نجف مهاجرت کرد ـ به گذراندن مدارج تحصیلى و تدریس در حوزه علمیه قم اشتغال داشت.
در کتب دینی، مناجاتی از امام جواد(ع) برای رفع ظلم و ستم از جهان نقل شده است
امام جواد(ع) در مناجات خود با حق تعالی می فرمایند: خداوندا! براستی که ظلم بندگانت در سرزمین های تو قدرت یافته تا آنجا که عدالت را از بین برده است و راه های هدایت را قطع نموده، و حق را از میان برداشته و صدق و راستی را نابود کرده و خیر و نیکی را مخفی نموده و بدی ها را آشکار کرده و نور تقوا را خاموش کرده و هدایت را از بین برده و خیر و برکت کنار گذاشته شده و کجی و خروج از حق را تثبیت کرده و فساد و تباهی را رشد داده و دشمنی را بین مردم تقویت نموده و ستمگری را گسترش داده و از حدّ، تجاوز کرده است.
دعای دفع ستم ظالم از حضرت رضا علیه السلام از ابو جعفر صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا علیه السلام به سند براى ما روایت شده است :
مردى به محضر امام صادق علیه السلام رسید و از ستم دیگرى شکایت کرد. فرمود: (چرا دعاى مظلوم را - که پیامبر صلى الله علیه و آله و سلم به امیر مؤمنان آموختند - نمى خوانى ؟ هر ستمدیده اى آن را بخواند، خداوند یارى اش مى کند و ستم ظالم را از او باز مى دارد. دعا این است :
اللَّهُمَّ طُمَّهُ بِالْبَلَاءِ طَمّاً وَ غُمَّهُ بِالْبَلَاءِ غَمّاً وَ قُمَّهُ بِالْأَذَى قَمّاً وَ ارْمِهِ بِیَوْمٍ لَا مَعَادَ لَهُ وَ سَاعَةٍ لَا مَرَدَّ لَهَا وَ أَبِحْ حَرِیمَهُ وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمُ السَّلَامُ وَ قِنِی شَرَّهُ وَ اکْفِنِی أَمْرَهُ وَ اصْرِفْ عَنِّی کَیْدَهُ وَ أَحْرِجْ قَلْبَهُ وَ سُدَّ فَاهُ عَنِّی- وَ خَشَعَتِ الْأَصْواتُ لِلرَّحْمنِ فَلا تَسْمَعُ إِلَّا هَمْساً وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ لِلْحَیِّ الْقَیُّومِ وَ قَدْ خابَ مَنْ حَمَلَ ظُلْماً- اخْسَؤُا فِیها وَ لا تُکَلِّمُونِ، صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ.
مهج الدعوات ص 256
گاهی انسان ها در زندگی خود با ظلم و بدی هایی مواجه می شوند که برای رهایی از آن ها تنها یک راه دارند و آن هم صبر و برداری و دعا کردن است، دعا هایی هستند در همین مورد که موجب رهایی از ظلم و افراد ظالم خواهند شد و بسیار نیز پر خیر و سریع الاثر هستند. موجب می شوند که شما زندگی به دور از مشکلات بزرگ و سختی های غیرقابل حل داشته باشید. در ادامه یکی از آن ها یعنی دعای مجرب رهایی از ظلم و ستم سریع التاثیر و عظیم را می خوانیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
یَا مَنْ لاَ یَخْفَى عَلَیْهِ أَنْبَاءُ الْمُتَظَلِّمِینَ وَ یَا مَنْ لاَ یَحْتَاجُ فِی قَصَصِهِمْ إِلَى شَهَادَاتِ الشَّاهِدِینَ
اى خداوندى که از درد و رنج دادخواهان آگاهى. اى خداوندى که در دادخواهیشان به گواهى گواهانت نیاز نیست.